Onze spraytan lotions

Bij GlowXX geloven we in de toekomst van een gezonde, snelle en egale gebruinde huid. Daarom hebben we ons merk ontwikkeld met alleen de beste ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.


We zijn trots op onze tanning lotions die alleen de hoogwaardige en essentiële bestanddelen bevatten. Hierdoor hebben onze lotions de kortste ingrediëntenlijst zonder onnodige toevoegingen en bereikt alleen de hoogste kwaliteit DHA onze tanningstudio. Bovendien zijn onze lotions vegan en dierproefvrij, geurloos en laten ze geen oranje gloed achter. We vermijden ook het gebruik van parabenen en siliconen in onze producten om zo veilige en gezonde tanning ervaringen te bieden!
 

Spray tan lotion GlowXX

 

Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over het risico van huidveroudering, onnodige rimpels of huidkanker bij het gebruik van onze tanning lotions. Onze specifieke spraytanning vloeistof past zich mooi en natuurlijk aan op basis van uw eigen pigment. Dit betekent dat je kunt genieten van een prachtige en gezonde gebruinde huid zonder de schadelijke effecten van UV-straling.

 


 

Onze lotions zijn vegan, cruelty-free & organic


 

Terug naar overzicht
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Bij Spraytan Veldhoven ben je aan het juiste adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Hier staan alle tips voor je op een rijtje om je goed te kunnen voorberieden op de behandeling. ... Lees verder Onze spraytan lotions Bij GlowXX geloven we in de toekomst van een gezonde, snelle en egale gebruinde huid. Daarom heb... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Ben je benieuwd naar de resultaten die we hebben behaald met onze behandelingen? We begrijpen da... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Veldhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Veldhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Gerstacker 40 5505 KE Veldhoven.

T 06 46434677
E info@spraytan-veldhoven.nl