Resultaten van onze spray tan!

Ben je benieuwd naar de resultaten die we hebben behaald met onze behandelingen? We begrijpen dat het zien van voor en na foto's vaak een belangrijk onderdeel is van het besluitvormingsproces wanneer je op zoek bent naar een spraytan behandeling. Voor onze voor en na foto’s willen we je graag doorverwijzen naar onze Instagram pagina. We zijn trots op de resultaten die we hebben bereikt en willen deze graag met je delen. We begrijpen ook dat je misschien vragen hebt over specifieke foto's of behandelingen, we zijn telefonisch bereikbaar en via de e-mail. Spraytan Veldhoven helpt je graag verder!


resultaat spraytan behandeling voor na


Spraytan opleiding

Ben je geïnteresseerd in het leren geven van professionele spraytan behandelingen en misschien zelfs het starten van je eigen spraytan salon? Dan ben je bij onze partner aan het juiste adres voor de spraytan cursus! Tijdens deze spraytan opleiding leer je alles wat je moet weten over het geven van een perfecte spraytan behandeling én het beginnen van jouw eigen salon!

Terug naar overzicht
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Bij Spraytan Veldhoven ben je aan het juiste adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Hier staan alle tips voor je op een rijtje om je goed te kunnen voorberieden op de behandeling. ... Lees verder Onze spraytan lotions Bij GlowXX geloven we in de toekomst van een gezonde, snelle en egale gebruinde huid. Daarom heb... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Ben je benieuwd naar de resultaten die we hebben behaald met onze behandelingen? We begrijpen da... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Veldhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Veldhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Gerstacker 40 5505 KE Veldhoven.

T 06 46434677
E info@spraytan-veldhoven.nl