Spraytan prijzen

Benieuwd naar onze prijzen, bekijk ze hier.

 Behandeling Prijs
 Spraytan gehele lichaam €30,00
 Spraytan bovenlichaam €15,00
 Spraytan benen €15,00
 Spraytan op locatie. Eindhoven en omgeving; Geldrop, Nuenen, Best en Veldhoven. €40,00


 

 

BRUIDSARRANGEMENT € 55,00 p.p.

Gefeliciteerd met je aanstaande bruiloft! Heb je al gedacht aan hoe je er stralend uit wilt zien op de grote dag? Bij ons kun je terecht voor een speciaal bruidsarrangement voor de perfecte kleur op je bijzondere dag!.

Maar voordat het zover is, organiseren we een gezellige “proefspray” sessie waarbij we samen kijken welke kleur het beste bij jou past. Zo weet je zeker dat je er op de trouwdag zelf op je best uitziet. 2 of 3 dagen voor de trouwdag kom je nog een keertje langs. Tijdens deze afspraak bespreken we nog een keer je wensen zodat de kleur op de dag zelf er het allermooiste uitziet. 


SPRAYTAN PARTY € 22,50 p.p. 

Als je het leuk vindt, kun je ook een Spraytan Party organiseren met je vriendinnen voor slechts € 22,50 per persoon. De party kan van start gaan bij een minimum van drie personen.

Een perfecte manier om gezellig samen te zijn en samen te stralen!

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Bij Spraytan Veldhoven ben je aan het juiste adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Hier staan alle tips voor je op een rijtje om je goed te kunnen voorberieden op de behandeling. ... Lees verder Onze spraytan lotions Bij GlowXX geloven we in de toekomst van een gezonde, snelle en egale gebruinde huid. Daarom heb... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Ben je benieuwd naar de resultaten die we hebben behaald met onze behandelingen? We begrijpen da... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Veldhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Veldhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Gerstacker 40 5505 KE Veldhoven.

T 06 46434677
E info@spraytan-veldhoven.nl