Spraytan Veldhoven heeft de website laten maken door Crossinternet

Binnen een prettige samenwerking met Crossinternet is de website op https://www.spraytan-veldhoven.nl tot stand gekomen.

Er is gekozen voor een rustig webdesign ontwerp waar de nieuwe huisstijl en logo optimaal tot hun recht komen. De bezoekerservaring staat centraal waarbij alle belangrijke zaken op gebruiksvriendelijke wijze binnen een prachtig ontwerp gepresenteerd worden.

Ook een website laten maken? Bezoek hier de Crossinternet website.

 

Webdesign ontwikkeling SpraytanEindhoven

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Bij Spraytan Veldhoven ben je aan het juiste adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Hier staan alle tips voor je op een rijtje om je goed te kunnen voorberieden op de behandeling. ... Lees verder Onze spraytan lotions Bij GlowXX geloven we in de toekomst van een gezonde, snelle en egale gebruinde huid. Daarom heb... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na Ben je benieuwd naar de resultaten die we hebben behaald met onze behandelingen? We begrijpen da... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Veldhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Veldhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Gerstacker 40 5505 KE Veldhoven.

T 06 46434677
E info@spraytan-veldhoven.nl